Till salu: TRÄDGÅRDSMÖBLEMANG

Vi försöker bli av med vårt trädgårdsbord på en loppisgrupp på facebook. Men det har inte slagit mig att jag kunde bjuda ut det här, åt er också.


Det är lite fånigt och pinsamt, men vi säljer det egentligen bara för att vi vill ha något nytt och mer passande. Som ni ser är vår terrass liiite för liten för det här möblemanget, och man får vara rädd att någon ska trilla ner när man sätter sig, eller stiger upp. Sen så har vi ju planer på att bygga tak/pergola över terrassen också, så då blir ju parasollet och parasollfoten överlopps för vår del.

Möblemanget då. Det är köpt från masku sensommaren 2010, och sattes ganska hastigt i torrförvaring i uthuset över vintern, och är därför i princip bara använts en säsong. Bordet har några sprickor i målet i en bräda ovanpå, men annars är allt i bra skick. Nypriset på ett exakt likadant bord vid masku är i sommar runt 600 € (755 med sittdynor), så nu har ni chansen att få ett fint och stadigt bord för en mycket mindre summa.

Parasollet är ett vitt IKEA Samsö, köpt förra sommaren. Det skulle jag säga att är ganska fläckfritt, för vi hade det bara uppfällt när vi satt vid bordet… ungefär samtidigt köpte vi en parasollfot från Prisma (prisma betyder inte att det är billigt eller dålig kvalité). Det är kanske 8-kantigt i sten, med ett kompassmönster ovanpå. TUNG är den också, så parasollet står nog där det ska.Och för allt det här behöver du bara ge mig 280 €, fast nypriset var så mycket som 700 € när det blev köpt. Tänk det! Den som är intresserad kan antingen lämna en kommentar eller skicka mail åt mig på sandra[a]neuman.fi

SÅLD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s