Trädgårds-tv

Onsdagskvällarna är alltid bästa tv-kvällarna, det har jag sagt länge nu! Hittills har det funkat så jättebra med sveriges mästerkock från tv4 klockan 21 och Greys anatomi från kanal5 klockan 22. Men nu blir den perfekta kvällen lite krångligare när Trädgårdsonsdag drar igång igen på svt2 från och med ikväll, klockan 21! Det skulle kunna vara ett svårt val, men eftersom trädgårdsonsdag bara är en halvtimme långt, får det göra plats för mästerkocken istället. Trädgårdsonsdag kan man ändå se på svtplay i ett senare skede. Tack och lov för web-tv, hur skulle man annars hinna med allt!

 

Dessutom tror jag bestämt att vi har ännu en premiär att se fram emot imorgonkväll. På sjuan (alltså den som hör till tv4-gruppen) börjar trädgårdshjälpen visas imorgon. Om det programmet har jag ingen annan information än det som visats som reklam och vad som finns tillgängligt på webben. Klockan 21 där också.

2 thoughts on “Trädgårds-tv

  1. Tack för gratulationerna!
    Ja här ska jag oxå titta på den härliga trädgårdstrion nu! Det värsta är att dessa program gör längtan till sommaren bara större!!!
    /Kitty

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s