Personen bakom

sandra-Medium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så här ser jag ut, typ,  personen bakom bloggen… Bilden är från jag-vet-inte-när, men jag har inte ändrat så hemskt mycket de senaste åren ändå. Så länge glasögonen är de samma vet jag att bilden är någotsånär ny iallafall. Jag lovar att jag uppdaterar den under våren, då när det inte skriker “hemmamamma-med-håret-på-utväxande” om mig.

Jag har länge bloggat på sandra.neuman.fi, men i samband med att vi fick vårt första barn i januari 2013, valde jag att låsa om mig för att kunna skriva friare. Den bloggen är inte heller hemlig på något sätt, men det är skönt att veta vem det är som läser om allt det där som man bloggar om när man är nybliven mamma, alltså kakkablöjor, spyor, sovrutiner, vagnpromenader och förstås bilder på den lilla pojken.

Allt det där baby-relaterade blandas upp med diabetes, inredning och trädgård… och det är det där sistnämnda jag valde att bryta ut från orginalbloggen. Trädgård skulle man kunna klassa som mitt största intresse, och det hela började på allvar när jag plötsligt i början av 2007 kom på att jag ville bli trädgårdsmästare. Nu är jag alltså trädgårdsmästare inom blomster och handel (binderi och krukväxter) och dessutom på väg att bli florist (jag skulle ha haft mitt sista prov den där samma veckan som min son föddes, men nu blir det av i juni istället).
I augusti 2010 flyttade vi till vårt alldeles egna hus på Källbacken i Nykarleby. Ett gammalt ljusgult trähus i fint skick och med 1000kvm stor, egen tomt. Idylliskt, eller hur?! Hittills hade jag bara fått utlopp för mitt odlarintresse på diverse balkonger vi haft i de lägenheter vi bott i… och en trädgård är något helt annat.

För att sammanfatta. Jag är en galen trädgårdsmänniska som drömmer om en så fantastisk trädgård så folk stannar för att kika in genom grindarna, när de går förbi! Och någon gång, om det än är när barnen flyttar hemifrån, så ska jag nå den där drömmen.

Välkommen till min sagarden!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s